Afbeelding van een communicatietrainer druk aan het werk.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Kwaliteit staat bij ons voorop

Daarom ondernemen wij voortdurend actie om de kwaliteit van onze trainingen, onze adviezen en ons tekstwerk hoog te houden.

Wij leiden onze eigen mensen op.

Zowel onze trainers, tekstschrijvers als adviseurs leiden wij helemaal zelf op. Vaak doen we dat door ze direct na het hbo of de universiteit een traineeship aan te bieden. Bovendien hebben we al onze mensen in vaste dienst. Voor ons is dat een garantie voor de kwaliteit. Hierdoor lukt het om allemaal dezelfde visie te omarmen en dezelfde kernwaarden uit te stralen. Bovendien kunnen we elkaar zo scherp houden, feedback geven en coachen. Volgens ons een voorwaarde voor een kwalitatief hoogstaand product.

Klanten evalueren dagelijks onze trainingen en onze mensen.

Iedere training wordt geëvalueerd door de cursisten. En ieder project door onze projectleiders. Zowel inhoudelijk als met cijfers. Hierdoor lukt het ons om de kwaliteit van onze trainingen en adviseurs hoog te houden. En om op tijd bij te sturen als het mis dreigt te gaan. Dankzij onze dagelijkse evaluaties weten we dat klanten ons gemiddeld met een dikke 8,5 beoordelen. En dat is niet mis als je weet dat we tienduizenden cursisten opleiden en een kleine duizend projecten per jaar doen. Daar zijn we dan ook apetrots op!

Wij hebben een Cedeo-certificering.

Er zijn ongeveer 8.500 opleidingsbureaus in Nederland. Hiervan zijn 800 instituten door Cedeo erkend voor maatwerk en bedrijfsopleidingen. Een instituut krijgt erkenning als uit het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat meer dan 80 procent van de klanten tevreden is over de kwaliteit van de trainingen en over het instituut. In 2023 was 94,4 procent van de ondervraagde klanten tevreden of zeer tevreden over onze opleidingen en ons instituut. Een paar citaten van klanten:

“Ik kan niet anders zeggen dan dat alles supergoed is verlopen. Het contact met de accountmanager was zeer prettig en de klik was er meteen. Het maakte de hele ervaring bijzonder aangenaam.”
“Je merkte dat de trainer echt kennis en ervaring heeft en ons op een makkelijke manier uitleg gaf, zodat iedereen het goed begreep.”
“Alles verloopt goed bij Loo van Eck. Van communicatie tot administratie.”
“Ik ben zeer tevreden over het klantportal. Je kon inloggen in hun systeem, daar kon je samen aan het document werken en je deelnemers toevoegen. Heel overzichtelijk.”
“Wat ik echt het allerbeste aan Loo van Eck vind, is de kwaliteit van hun trainers. Die zijn écht goed.”
“De trainers waren bekwaam en echt een goede toevoeging. Ik heb waardevolle dingen meegekregen, mede door de digitale voorbereidingen.”
“Wat ook heel positief is, is de online opdracht die persoonlijk wordt nagekeken en waarop individuele feedback wordt gegeven.”
“Wat mij bijzonder aanspreekt, is het persoonlijke contact dat ik zowel met mijn accountmanager als met de trainers en tussen de trainers en deelnemers ervaar.”

Wij hebben het NRTO-keurmerk: Nederlandse raad voor Training en Opleiding.

De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Van de 8.500 opleidingsinstituten zijn er 350 lid van de NRTO. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie consumentenzaken. Wanneer je een training of cursus bij ons volgt, ben je altijd verzekerd van een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Bekijk hier de gedragscode en de algemene voorwaarden van de NRTO.

Wij denken aan het milieu …

En dat niet alleen! Wij handelen er ook naar. Daarom hebben we overal in ons kantoor ledverlichting. Ook werken we zoveel mogelijk digitaal. We besparen papier door bijvoorbeeld geen cursusmappen aan onze cursisten uit te delen. En we besparen benzine door steeds meer lesprogramma’s via e-learning aan te bieden. Toch willen onze klanten meestal een training op locatie. En daarom rijden onze trainers het hele land door. Om onze uitstoot zo laag mogelijk te houden, hebben we ons wagenpark voor het allergrootste deel hybride gemaakt. Daarnaast compenseren we onze CO2-uitstoot volledig. Hiervoor hebben we een contract met Trees for All. Om onze volledige uitstoot te compenseren, betalen we Trees for All ieder jaar om bomen te planten. Door dit te doen, kunnen we met zekerheid zeggen dat onze trainingen CO2-neutraal zijn. Een prettig gevoel voor jou en voor ons.

… en wij denken aan elkaar.

Anne Heinsbroek, directeur Stichting VoorleesExpress: “Alweer 15 jaar geleden bedacht ik met mijn zus het idee voor de VoorleesExpress, in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Dat idee ontstond vooral vanuit nieuwsgierigheid naar de wereld achter de voordeuren daar. En wat heeft dat ontzettend leuke contacten en inzichten opgeleverd! Zo bleken de kinderboeken een heel mooie ingang om met elkaar in gesprek te komen. Pas later werd ons duidelijk hoeveel kinderen een taalachterstand hebben. En vooral hoeveel impact dat heeft op hun ontwikkeling en toekomst. De afgelopen jaren is het aantal kinderen dat moeite heeft met taal helaas verder toegenomen. De kloof tussen kinderen die van huis uit veel meekrijgen en kinderen die thuis weinig ondersteuning krijgen, wordt dus alleen maar groter.

Gelukkig blijkt dat we met een kleine interventie toch echt verschil kunnen maken. Als kinderen meedoen aan de VoorleesExpress boeken zij significant vooruitgang in hun taalontwikkeling! Dat blijkt uit effectiviteitsonderzoek. Dat is enorm positief!

Wij vinden het heel waardevol dat Loo van Eck de VoorleesExpress steunt, omdat we samen nog meer mensen kunnen mobiliseren en meer gezinnen kunnen bereiken. Maar vooral ook omdat Loo van Eck als geen ander weet hoe je een verhaal goed vertelt. En ons ondersteunt bij het laten zien wat we doen, waarom we dat doen en wat het oplevert. Richting de ouders van onze gezinnen maar ook richting potentiële vrijwilligers.”

Misschien vind je dit ook interessant:

Beeld bij: dit hebben we in 10 jaar geleerd over het inzetten van e-learnings

Dit hebben we in 10 jaar geleerd over het inzetten van e-learnings

Ga je een e-learning maken voor jouw organisatie? Gebruik dan onze 10 tips. En profiteer zo van de lessen die wij hebben geleerd.

Lees meer pijltje
LVE logo met roze hartje

Opleidingsgids: inspirerende verhalen over communicatie

Lees onze verhalen over schrijven, presenteren en gesprekken voeren. Ter inspiratie.

Lees meer pijltje
Beeld bij: Samenwerking LVE en Monuta

LVE en Monuta: al 10 jaar doodgewoon een setje

Wij schrijven al 10 jaar columns voor Monuta! Dat zijn heel veel columns! Een momentje om even bij stil staan vinden wij.

Lees meer pijltje