Kwaliteit & Duurzaamheid

Kwaliteit staat bij ons voorop

Daarom ondernemen wij voortdurend actie om de kwaliteit van onze trainingen, onze adviezen en ons tekstwerk hoog te houden.

Wij leiden onze eigen mensen op.

Zowel onze trainers, tekstschrijvers als adviseurs leiden wij helemaal zelf op. Vaak doen we dat door ze direct na het hbo of de universiteit een traineeship aan te bieden. Bovendien hebben we al onze mensen in vaste dienst. Voor ons is dat een garantie voor de kwaliteit. Hierdoor lukt het om allemaal dezelfde visie te omarmen en dezelfde kernwaarden uit te stralen. Bovendien kunnen we elkaar zo scherp houden, feedback geven en coachen. Volgens ons een voorwaarde voor een kwalitatief hoogstaand product.

Klanten evalueren dagelijks onze trainingen en onze mensen.

Iedere training wordt geëvalueerd door de cursisten. En ieder project door onze projectleiders. Zowel inhoudelijk als met cijfers. Hierdoor lukt het ons om de kwaliteit van onze trainingen en adviseurs hoog te houden. En om op tijd bij te sturen als het mis dreigt te gaan. Dankzij onze dagelijkse evaluaties weten we dat klanten ons gemiddeld met een dikke 8,5 beoordelen. En dat is niet mis als je weet dat we tienduizenden cursisten opleiden en een kleine duizend projecten per jaar doen. Daar zijn we dan ook apetrots op!

Wij hebben een Cedeo-certificering.

Er zijn ongeveer 8.500 opleidingsbureaus in Nederland. Hiervan zijn 800 instituten door Cedeo erkend voor maatwerk en bedrijfsopleidingen. Een instituut krijgt erkenning als uit het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat meer dan 80 procent van de klanten tevreden is over de kwaliteit van de trainingen en over het instituut. In 2021 was 100 procent van de ondervraagde klanten tevreden over onze opleidingen en ons instituut. Bekijk hier alle antwoorden van de klanten.

Citaten van onze klanten:
“Ik werk al heel lang met LVE samen. Ik vind hen de beste op het gebied van taaltrainingen, schrijftrainingen en schrijfwijzers.”
“Ze hebben altijd goede verhalen en doen het op een leuke, afwisselende manier. Ze zijn bovendien goed in hun vak.”
“Ze denken goed mee. Zo wilden wij graag een trainingsdag voor klachtenfunctionarissen, een heel specifieke doelgroep. Die training hebben ze netjes op maat gemaakt.”
“De training was helemaal op onze organisatie gericht. Zelfs onze klantbeloftes hebben ze in de training verweven.”
“De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Ze stoppen er aardig wat voorbereiding in om er maatwerk van te maken. Dat is mij wel wat waard.”
“Een goede graadmeter is dat onze collega's bij de trainers van Loo van Eck altijd erg goed opletten.”
“Alles is goed geregeld, het loopt prima. Ze zijn heel klantvriendelijk, attent en stipt.”
“De nieuwsbrieven zijn heel interessant. Er staat bijvoorbeeld in hoe je je brieven net iets anders kunt schrijven om meer mensen naar een algemene ledenvergadering te krijgen.”
“Ze hebben oprechte aandacht. Ze zien mij niet als de zoveelste klant maar gaan echt met mij in contact.”
“Ze helpen ons draagvlak te creëren binnen de organisatie.”
“Ze doen het niet per se volgens de regels maar hebben een duidelijke visie.”

Wij hebben het NRTO-keurmerk: Nederlandse raad voor Training en Opleiding.

De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Van de 8.500 opleidingsinstituten zijn er 350 lid van de NRTO. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie consumentenzaken. Wanneer je een training of cursus bij ons volgt, ben je altijd verzekerd van een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Bekijk hier de gedragscode en de algemene voorwaarden van de NRTO.

Wij denken aan het milieu …

En dat niet alleen! Wij handelen er ook naar. Daarom hebben we overal in ons kantoor ledverlichting. Ook werken we zoveel mogelijk digitaal. We besparen papier door bijvoorbeeld geen cursusmappen aan onze cursisten uit te delen. En we besparen benzine door steeds meer lesprogramma’s via e-learning aan te bieden. Toch willen onze klanten meestal een training op locatie. En daarom rijden onze trainers het hele land door. Om onze uitstoot zo laag mogelijk te houden, hebben we ons wagenpark voor het allergrootste deel hybride gemaakt. Daarnaast compenseren we onze CO2-uitstoot volledig. Hiervoor hebben we een contract met Trees for All. Om onze volledige uitstoot te compenseren, betalen we Trees for All ieder jaar om bomen te planten. Door dit te doen, kunnen we met zekerheid zeggen dat onze trainingen CO2-neutraal zijn. Een prettig gevoel voor jou en voor ons.

… en wij denken aan elkaar.

Anne Heinsbroek, directeur Stichting VoorleesExpress: “Alweer 15 jaar geleden bedacht ik met mijn zus het idee voor de VoorleesExpress, in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Dat idee ontstond vooral vanuit nieuwsgierigheid naar de wereld achter de voordeuren daar. En wat heeft dat ontzettend leuke contacten en inzichten opgeleverd! Zo bleken de kinderboeken een heel mooie ingang om met elkaar in gesprek te komen. Pas later werd ons duidelijk hoeveel kinderen een taalachterstand hebben. En vooral hoeveel impact dat heeft op hun ontwikkeling en toekomst. De afgelopen jaren is het aantal kinderen dat moeite heeft met taal helaas verder toegenomen. De kloof tussen kinderen die van huis uit veel meekrijgen en kinderen die thuis weinig ondersteuning krijgen, wordt dus alleen maar groter.

Gelukkig blijkt dat we met een kleine interventie toch echt verschil kunnen maken. Als kinderen meedoen aan de VoorleesExpress boeken zij significant vooruitgang in hun taalontwikkeling! Dat blijkt uit effectiviteitsonderzoek. Dat is enorm positief!

Wij vinden het heel waardevol dat Loo van Eck de VoorleesExpress steunt, omdat we samen nog meer mensen kunnen mobiliseren en meer gezinnen kunnen bereiken. Maar vooral ook omdat Loo van Eck als geen ander weet hoe je een verhaal goed vertelt. En ons ondersteunt bij het laten zien wat we doen, waarom we dat doen en wat het oplevert. Richting de ouders van onze gezinnen maar ook richting potentiële vrijwilligers.”

Misschien vind je dit ook interessant:

Beeld bij: dit hebben we in 10 jaar geleerd over het inzetten van e-learnings

Dit hebben we in 10 jaar geleerd over het inzetten van e-learnings

Ga je een e-learning maken voor jouw organisatie? Gebruik dan onze 10 tips. En profiteer zo van de lessen die wij hebben geleerd.

Lees meer
LVE logo met roze hartje

Inspirerende verhalen over communicatie

Lees onze verhalen over schrijven, presenteren en gesprekken voeren. Ter inspiratie.

Lees meer
Beeld bij: Samenwerking LVE en Monuta

LVE en Monuta: al 10 jaar doodgewoon een setje

Wij schrijven al 10 jaar columns voor Monuta! Dat zijn heel veel columns! Een momentje om even bij stil staan vinden wij.

Lees meer