Afbeelding van een communicatietrainer

Communicatietrainer

Wat doet een trainer binnen LVE? Lees de blog van een LVE-trainer. En doe de test om te ontdekken of deze functie bij jou past.

Communicatietrainer

"Ik merk dat ik de afwisseling in mijn werk heel leuk vind. Elke dag is anders. Bovendien deel ik mijn dagen met mensen die het interessant vinden wat ik zeg en dat is heel bijzonder. Ik leer ze echt iets. Na een trainingsdag kan ik ook weer extra genieten van kantoordagen waarop ik collega’s spreek. Daarnaast is het heel fijn dat ik zelf mijn tijd in mag delen. Al bereid ik een training midden in de nacht voor. Dat maakt niet uit, als het maar gebeurt. Ik ben blij met die vrijheid."
Peter Oldenhuis, trainer bij LVE 

Als trainer inspireer, boei en overtuig je cursisten om anders te schrijven en te spreken.

En maak je het leren leuk. Want leren gaat beter als je plezier hebt. Of het nu een klassikale training is, een e-learning of een game.

Wil je meer weten over deze functie?

Lees de blog waarin een LVE-trainer meer vertelt over zijn ervaringen. En doe de test om te ontdekken of deze functie bij je past. Veel plezier! Heb je hierna nog vragen? Bel gerust met Eveline van de Heg: (0318) 69 69 00.

Bekijk de blog pijltje

Onze sollicitatietips

Jij wilt die baan! Hoe spring je er dan tussen alle andere kandidaten uit? Natuurlijk met een pakkende inleiding. Maar ook met deze 3 tips:

Afbeelding van DNA

Wees écht. Wees jezelf.

Je anders voordoen dan je bent, heeft geen zin. Je kunt in je sollicitatiebrief allerlei sociaal wenselijke competenties opsommen, maar vroeg of laat val je toch wel door de mand. Niemand is perfect. Pik er daarom 3 competenties uit die écht bij je passen.

Afbeelding van een duimpje omhoog

Klop jezelf eens flink op de borst.

Arrogant? Nee hoor, je deelt gewoon je successen. Anders verdwijnt je sollicitatie vast en zeker op de stapel ‘twijfel’ of nog erger … op de stapel ‘afwijzen’. Vertel daarom wat jou uniek maakt. En waarom. Handig toch als je ‘nieuwe’ werkgever alvast weet waar je goed in bent.

Afbeelding van een megaphone

Show don’t tell.

Ben jij bijvoorbeeld creatief? Noem dit dan niet alleen in je brief. Maar laat het ook vooral zien. Door een originele brief te schrijven of een origineel filmpje te maken. Waaruit blijkt dat je goed creatief kunt schrijven of creatieve ideeën hebt.

Bekijk de andere functies

Arrow Arrow
Foto van bellende medewerker

Communicatieadviseur

Onze adviseurs maken hun adviezen 100% op maat voor de klant. En zijn de schakel tussen klanten, trainers en tekstschrijvers.

Bekijk nu pijltje
Foto van de schrijfpiramide, tijdens een training over schriftelijke communicatie.

Communicatietrainer

Onze trainers inspireren, boeien en overtuigen cursisten om anders te schrijven en te spreken. En maken het leren leuk.

Bekijk nu pijltje
Foto van een cursiste die flink aan het leren is tijdens een training

Tekstschrijver

Onze tekstschrijvers vertalen de ingewikkelde teksten van onze klanten naar heldere verhalen voor hun lezers.

Bekijk nu pijltje
afbeelding open sollicitatie

Doe een open sollicitatie!

    Ja, ik ga akkoord met hetprivacybeleid