Afbeelding bij de functie communicatieadviseur

Communicatieadviseur

Wat doet een communicatieadviseur binnen LVE? Lees de blog van een LVE-adviseur. En doe de test om te ontdekken of deze functie bij jou past.

Communicatieadviseur

"Je bent geschikt als adviseur als je flexibel bent. Snel kunt schakelen. Graag in gesprek gaat. Goed kunt luisteren. Overtuigend bent. Mee kunt denken met de klant. Graag een stapje extra doet. De klantwens weet te vertalen naar een concreet advies. En natuurlijk communicatief sterk bent.”
Rob Piëtte, adviseur bij Loo van Eck

Als adviseur ben jij de link tussen de klant en onze tekstschrijvers, trainers en vormgevers.

Jij verkoopt de klant de oplossing die bij hem past, richt de projectorganisatie in en adviseert hem over een vervolg. Jij bent een graag geziene gast bij jouw klanten. Je kent ze, bent oprecht in ze geïnteresseerd en vindt het altijd leuk om ze te adviseren.

Wil je meer weten over deze functie?

Lees de blog waarin een LVE-adviseur wat meer vertelt over zijn werk. En doe de test om te ontdekken of deze functie bij je past. Veel plezier! Heb je hierna nog vragen? Bel gerust met Vera Schreutelkamp: (0318) 69 69 00.

Bekijk de blog pijltje

Onze sollicitatietips

Jij wilt die baan! Hoe spring je er dan tussen alle andere kandidaten uit? Natuurlijk met een pakkende inleiding. Maar ook met deze 3 tips:

Afbeelding van DNA

Wees écht. Wees jezelf.

Je anders voordoen dan je bent, heeft geen zin. Je kunt in je sollicitatiebrief allerlei sociaal wenselijke competenties opsommen, maar vroeg of laat val je toch wel door de mand. Niemand is perfect. Pik er daarom 3 competenties uit die écht bij je passen.

Afbeelding van een duimpje omhoog

Klop jezelf eens flink op de borst.

Arrogant? Nee hoor, je deelt gewoon je successen. Anders verdwijnt je sollicitatie vast en zeker op de stapel ‘twijfel’ of nog erger … op de stapel ‘afwijzen’. Vertel daarom wat jou uniek maakt. En waarom. Handig toch als je ‘nieuwe’ werkgever alvast weet waar je goed in bent.

Afbeelding van een megaphone

Show don’t tell.

Ben jij bijvoorbeeld creatief? Noem dit dan niet alleen in je brief. Maar laat het ook vooral zien. Door een originele brief te schrijven of een origineel filmpje te maken. Waaruit blijkt dat je goed creatief kunt schrijven of creatieve ideeën hebt.

Bekijk de andere functies

Arrow Arrow
Foto van bellende medewerker

Communicatieadviseur

Onze adviseurs maken hun adviezen 100% op maat voor de klant. En zijn de schakel tussen klanten, trainers en tekstschrijvers.

pijltje
Foto van de schrijfpiramide, tijdens een training over schriftelijke communicatie.

Communicatietrainer

Onze trainers inspireren, boeien en overtuigen cursisten om anders te schrijven en te spreken. En maken het leren leuk.

Bekijk nu pijltje
Foto van een cursiste die flink aan het leren is tijdens een training

Tekstschrijver

Onze tekstschrijvers vertalen de ingewikkelde teksten van onze klanten naar heldere verhalen voor hun lezers.

Bekijk nu pijltje
afbeelding open sollicitatie

Doe een open sollicitatie!

    Ja, ik ga akkoord met hetprivacybeleid