Afbeelding bij Werken bij LVE

Bij ons werken

Loo van Eck Communicatie is een bijzonder bedrijf om voor te werken! We zijn geen bedrijf met veel regels en toezicht. Iedereen die bij ons werkt, heeft veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid.

En dat gaat prima, omdat we allemaal hetzelfde denken over klanten: iedere klant moet fan van ons zijn! En omdat we hetzelfde denken over werk: we gaan altijd voor die stap extra.

Hieronder vind je informatie over de verschillende functies. Ook kun je de actuele vacatures bekijken als die er zijn. En je krijgt alvast een voorproefje van 1 van onze bedrijfsuitjes.

Instagram icoon WerkenbijLVEWerkenbijLVE

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zoeken we jou.

Afbeelding bij vacature softwareontwikkelaar

Softwareontwikkelaar


rate diensten Fulltime

rate diensten Een salaris van € 3.500,- tot € 5.000,- bruto (40 uur)

rate diensten Dagelijks een gezonde lunch

rate diensten 30 vakantiedagen

Bekijk nu

Wat is typisch Loo van Eck?

Onze sollicitatietips

Jij wilt die baan! Hoe spring je er dan tussen alle andere kandidaten uit? Natuurlijk met een pakkende inleiding. Maar ook met deze 3 tips:

Afbeelding van DNA

Wees écht. Wees jezelf.

Je anders voordoen dan je bent, heeft geen zin. Je kunt in je sollicitatiebrief allerlei sociaal wenselijke competenties opsommen, maar vroeg of laat val je toch wel door de mand. Niemand is perfect. Pik er daarom 3 competenties uit die écht bij je passen.

Afbeelding van een duimpje omhoog

Klop jezelf eens flink op de borst.

Arrogant? Nee hoor, je deelt gewoon je successen. Anders verdwijnt je sollicitatie vast en zeker op de stapel ‘twijfel’ of nog erger … op de stapel ‘afwijzen’. Vertel daarom wat jou uniek maakt. En waarom. Handig toch als je ‘nieuwe’ werkgever alvast weet waar je goed in bent.

Afbeelding van een megaphone

Show don’t tell.

Ben jij bijvoorbeeld creatief? Noem dit dan niet alleen in je brief. Maar laat het ook vooral zien. Door een originele brief te schrijven of een origineel filmpje te maken. Waaruit blijkt dat je goed creatief kunt schrijven of creatieve ideeën hebt.

Bekijk onze functies

Arrow Arrow
Foto van bellende medewerker

Communicatieadviseur

Onze adviseurs maken hun adviezen 100% op maat voor de klant. En zijn de schakel tussen klanten, trainers en tekstschrijvers.

Bekijk nu
Foto van de schrijfpiramide, tijdens een training over schriftelijke communicatie.

Communicatietrainer

Onze trainers inspireren, boeien en overtuigen cursisten om anders te schrijven en te spreken. En maken het leren leuk.

Bekijk nu
Foto van een cursiste die flink aan het leren is tijdens een training

Tekstschrijver

Onze tekstschrijvers vertalen de ingewikkelde teksten van onze klanten naar heldere verhalen voor hun lezers.

Bekijk nu